Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

+60
JuniorX
Hellcop
Sundance Kid
JoakimJ
Calle
Scouten
Högljudd
Donten_
Rikky
Rocksolid
Mickeee
kokostrollet
#96
LulefanGBG
Redbear
Lajon
nummer 17
amarule
Qirren
Puckad
Urken
Micke L
Donowitz
Lasse Proppmätt
icemask
LubosC
Davidoff
Pajala
Kagen
stormvägen
tibet
pingu
FruktHamster
NilsOskar
KaptenBlodskelett
DonP
Hedanders
Tony Moore
Bamsefar
Kallepedal
Jonken
Micke80
Snikne Ville
makkanmakkan
27 Öqvist
farre
Sir Prozac
CKa
Old Brooklyn
miker
Dentos
Ingemar
Slapshot
Mr Bister
hokkzorz
Rönken
Lars158
NallePhu
MickkeJ
Admin
64 posters

Sida 3 av 9 Föregående  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nästa

Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av hokkzorz sön 18 jan 2015, 14:32

Rönken skrev:
Ingemar skrev:Klurat på vad som döljer sig bakom Ostens dimridå, när han yrade om den där finnen för några dar sen?
Harju?

Crosby.

eller Malkin

hokkzorz

Antal inlägg : 1697
Join date : 12-01-27
Ort : Sundsvall

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Ingemar sön 18 jan 2015, 14:35

hokkzorz skrev:
Rönken skrev:
Ingemar skrev:Klurat på vad som döljer sig bakom Ostens dimridå, när han yrade om den där finnen för några dar sen?
Harju?

Crosby.

eller Malkin
bounce
Haha Smile
Nå men int handla hans resa om den där finnen iaf.
Ingemar
Ingemar

Antal inlägg : 698
Join date : 12-07-31

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av icemask sön 18 jan 2015, 14:41

Slapshot skrev:
icemask skrev:
Slapshot skrev:
Lasse Proppmätt skrev:
icemask skrev:
Slapshot skrev:Klasen och Olausson är inte ersatta därför ligger vi där vi ligger. Osten må ha gjort mycket bra för Luleå men jag skulle vilja se en yngre sportchef med högre ambitioner. Även flera andra ur ledningen borde bytas ut. Det händer för lite. Luleå är ju i princip lika dåliga varje år med undantag för dom 3-4 senaste säsongerna. Det satsas fel helt enkelt. Fel typ av nyförvärv och fel typ av spelsystem med fel typ av spelarmaterial. Det gullas för mycket med spelare från länet trots att dom inte borde spela i SHL överhuvudtaget.

Nej en rejäl omstart behövs för klubben och det måste rensas rejält i truppen bla. Nu vet jag inte vad nån tjänar men ett lag som Luleå kan inte värva dyra spelare till tredje och fjärdefemman. Folk jublar över tex Petrell för att han tacklar nån...men förfan han producerar ju noll poäng framåt och vad tror ni han kostar? En allsvensk spelare kunde göra samma jobb för halva den summan han tjänar, kanske ännu mindre!

Forsberg, Fabbe och Fogström är alla rätt gamla och lirar i fjärdefemman...bort!!! Gillar Fogström men det här är ingen social verksamhet. Det ska vara unga spelare i fjärdekedjan. Åtminstone Fabbe och Foppa måste gå efter säsongen! Kan tänka mig ha kvar Fogge då han är jävligt nyttig.

Mannberg och Hjelm har ingenting här att göra om dom inte vill betala klubben för att spela i den. Så dåliga är dom faktiskt.

Och hur tänker våran kära sportchef när han värvar Hovinen som säkert inte är billig och sen får han inte ens vara ombytt?!? Hade ju fått en hyfsad forward i stället som kanske kunde träffa nånting annat än magplattan. Då kanske vi hade haft nån poäng mer iaf...men vad vet jag. Osten är ju guuuuud själv och allt som har med Luleå att göra är ju klanderfritt. Vi säger så..det kunde ju vara värre. Vi kunde ju ha hetat Modo.
Lite realism tack
Om du inte tror att Osten har högre ambitioner än där vi är idag så är du nog ute och cyklar, men du vet man får mätta magen efter plånboken annars hamnar man i lyxfällan !
En yngre och mer oerfaren sportchef som vill köpa ihop ett guldlag och en ny ledning som säger ok till det, vart tror du att vi är om ett par år, Timråträsket nästa !!!

Bra sagt  
Hur tänkte han med ersätta Ola?
Förra året och även året före det var han ju hackkycklingen som skulle bänkas och nu vill han ersätta han.

LHF har endast vart topplag under ett par säsongen i slutet på 80-talet och i mitten på 90-talet samt 3 år med Rönken förra årets 6 plats var ju en mitten placering.
Utöver det har vi massor av 5-8 placeringar i ligan men oftast åkt ut i kvarten i slutspelet.

Några enstaka ggr har vi vart bättre och gått till semi men dom är få.

Orsaken till framgången och guldet 96 är fusk med skatter man köpte ett lag precis som Slapshot vill men var tvungen att skattefuska för att ha råd med Myllys och dom andra stjärnorna det höll på att sänka hela föreningen och det vill denne Slapshot upprepa igen.

Dessutom under den tiden tog man nästan aldrig upp egna produkter i A-laget så dom slutade eller drog till andra föreningar istället.
Detta vill också Slapshot upprepa i.s.f kan du väl ta och stoppa in några 100 mille på LHF:s konto så får du din dröm uppfylld.


Jasså och var skrev jag att Luleå ska köpa ihop ett guldlag? Nej tvärtom vill jag spara pengar. Istället för dåliga finnpajsare som tjänar alldeles för mycket så tycker jag vi sätter in lite yngre billigare spelare. I stället för en finnpajsare i mål så kunde vi värvat en forward. I stället för tre åldermän i fjärdekedjan(som dock har varit bra) sätter vi in yngre spelare. I stället för tre st allsvenska halvdåliga spelare får vi kanske en riktigt bra spelare i stället som duger till att göra mål och resten kan vi fylla ut med billigare spelare typ Granström, Ekarv...i stället för att kasta pengar i sjön på backar som Hjelm så kan vi ju faktiskt spela våra egna juniorspelare tex Jaros som dessutom är hästlängder bättre redan nu. Finns mycket som kan bli bättre. Men visst..jag kan ju vara naiv som dig och bara se det positiva i allt som har med Luleå att göra. Vi ligger där vi ligger. Det kan inga frozarglasögon i världen ändra på, tyvärr.  Skönt med tre pinnar i dag iaf. Det var viktigt.
Ditt resonemang spretar åt alla håll
Om vi efter guldet konstant har värvat fel spelare, haft fel spelsystem i förhållande till spelarmaterial så är det ju ett smärre mirakel att vi inte spelat i allsvenskan och ett ännu större mirakel att vi gått till slutspel nästan alla år !
Du säger att vi ska ersätta med juniorer och yngre spelare, ge oss namnen på vilka som har potentialen att ta en plats och ersätta i dagens LHF ?
Du vill ersätta Petrell med en allsvensk spelare för att han är för dyr och du förstår inte varför folk jublar över honom men du hyllade ju honom själv i våras och skrev att det är en riktigt bra värvning !
Du skriver att vi har 3 halvdåliga allsvenska spelare som ska bort och du säger att de behöver bara ersättas med 1 bra forward och sen ska vi fylla på med billiga spelare ?
Fjärde kedjan ska bytas ut för det ska vara unga spelare i den, hur tänker du där ??
Du skriver först att du vill ha in en yngre sportchef med högre ambitioner och sen skriver du att det är för att spara pengar ??
Jag inser att vi ligger där vi ligger, jag hoppas på mirakel varje säsong att vi ska få ihop ett lag som kan ta guldet, men jag är realist och inser att LHF gör så gott det går med de resurser de har !
Ja Petrell gick rätt bra i Oilers det jag såg. Har ju inte gått speciellt bra i Luleå förutom på slutet då han har sett hetare ut. Men trots det så är han nog för dyr med tanke på hur lite han har producerat i poäng. Du har rätt. Luleå gör det skitbra för att vara ett bottenlag. Men normalt så brukar ju dom flesta ha ambitioner att bli bättre. Luleå ligger ungefär på samma plats år efter år, dvs ett mittenlag/bottenlag förutom de sista 4 säsongerna före denna...

Om du tex hade tagit bort Petrell, Mannberg, Hovinen, Hjelm och lagt dom pengarna på en rejäl forward som gör mål varje match i stället och samtidigt spelar Ekarv, Bryggman, Jaros, Oskarsson i alla matcher och får dom att utvecklas. Det hade varit bättre. Nu föder ju Osten två lag, dvs Luleå och Asplöven. Det är ju helt ofattbart egentligen.
Kan du förklara hur man "tar bort spelare och använder pengarna" när de är under kontrakt ?
Skulle vi aldrig kontrakterat dem ?
Ska vi sparka dem och betala deras lön ?
Ska vi låna ut dem och betala en stor del av deras lön ?
Ekarv och Bryggman spelar ju i laget nu, Oskarsson och Jaros spelar i Asplöven för de tar inte plats i nuvarande backuppsättning, då är det bättre för dessa att spela hela matcher i asplöven och få erfarenhet än att få 1 eller 2 byten per match i A-laget.
Hur får man tag på en forward som gör mål i varje match ???????
Och vad tror du en sådan kostar ?
Vi pratar inte Klasen lön, vi pratar 5 x Klasen lön !
Varför är det så, jo LHF är ett botten/mittenlag och då räcker det inte med en Pesonen, varför hade en Pesonen inte gjort lika många mål i LHF som i SAIK, jo för att det är skillnad på de 4 som spelar med honom nu och de som han haft runt sig i LHF
icemask
icemask

Antal inlägg : 4121
Join date : 12-05-12

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Micke L sön 18 jan 2015, 17:48

Hade gärna sett Ryan Lash i Luleå

Micke L

Antal inlägg : 60
Join date : 12-04-14

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Kallepedal sön 18 jan 2015, 19:34

När Osten slutar finns det många kandidater här till att överta det jobbet. Det är skitenkelt, köp bra spelare och sparka de dåliga. Att inte osten har tänkt på det. Självklart ska man ha en öppen debatt om laget och och dess spelare men man måste också landa i verkligheten. Det är bara ett friskhetstecken i en förening och visar på engagemang när fansen spekulerar om nyförvärv och kommer med kloka synpunkter.

Med facit i hand så är det lätt att tycka att vissa värvningar var bra/dåliga. Men ambitionen har alltid varit att mad givna förutsättningar bygga ett så bra lag som möjligt. Givetvis skulle även jag vilja se mer spets i laget men om vi tittar nyktert på det så måste flera parametrar stämma. Dels så är det en ekonomisk fråga, har vi råd? Sen ska spelaren också vilja spela i ett lag kring polcirkeln. Vi vet inte heller om den spelaren tillför något. Det är en sak att ha bra stats men det är bara historia, vad resultatet blir vet man aldrig i förväg. Ja, det är inte lätt att vara sportchef.

Mitt förtroende för Osten är högt och jag hoppas att han blir kvar i föreningen en massa år.
Kallepedal
Kallepedal

Antal inlägg : 427
Join date : 12-01-23

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av icemask sön 18 jan 2015, 20:56

Kallepedal skrev:När Osten slutar finns det många kandidater här till att överta det jobbet. Det är skitenkelt, köp bra spelare och sparka de dåliga. Att inte osten har tänkt på det. Självklart ska man ha en öppen debatt om laget och och dess spelare men man måste också landa i verkligheten. Det är bara ett friskhetstecken i en förening och visar på engagemang när fansen spekulerar om nyförvärv och kommer med kloka synpunkter.

Med facit i hand så är det lätt att tycka att vissa värvningar var bra/dåliga. Men ambitionen har alltid varit att mad givna förutsättningar bygga ett så bra lag som möjligt. Givetvis skulle även jag vilja se mer spets i laget men om vi tittar nyktert på det så måste flera parametrar stämma. Dels så är det en ekonomisk fråga, har vi råd? Sen ska spelaren också vilja spela i ett lag kring polcirkeln. Vi vet inte heller om den spelaren tillför något. Det är en sak att ha bra stats men det är bara historia, vad resultatet blir vet man aldrig i förväg. Ja, det är inte lätt att vara sportchef.

Mitt förtroende för Osten är högt och jag hoppas att han blir kvar i föreningen en massa år.
+1
icemask
icemask

Antal inlägg : 4121
Join date : 12-05-12

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Ingemar sön 18 jan 2015, 21:44

icemask skrev:
Kallepedal skrev:När Osten slutar finns det många kandidater här till att överta det jobbet. Det är skitenkelt, köp bra spelare och sparka de dåliga. Att inte osten har tänkt på det. Självklart ska man ha en öppen debatt om laget och och dess spelare men man måste också landa i verkligheten. Det är bara ett friskhetstecken i en förening och visar på engagemang när fansen spekulerar om nyförvärv och kommer med kloka synpunkter.

Med facit i hand så är det lätt att tycka att vissa värvningar var bra/dåliga. Men ambitionen har alltid varit att mad givna förutsättningar bygga ett så bra lag som möjligt. Givetvis skulle även jag vilja se mer spets i laget men om vi tittar nyktert på det så måste flera parametrar stämma. Dels så är det en ekonomisk fråga, har vi råd? Sen ska spelaren också vilja spela i ett lag kring polcirkeln. Vi vet inte heller om den spelaren tillför något. Det är en sak att ha bra stats men det är bara historia, vad resultatet blir vet man aldrig i förväg. Ja, det är inte lätt att vara sportchef.

Mitt förtroende för Osten är högt och jag hoppas att han blir kvar i föreningen en massa år.
+1
+2
Ingemar
Ingemar

Antal inlägg : 698
Join date : 12-07-31

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av NallePhu sön 18 jan 2015, 22:04

Hjelm verkar vara klar för SSK enl Twitter!
NallePhu
NallePhu

Antal inlägg : 18292
Join date : 12-01-21
Ort : Norrbotten

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Urken sön 18 jan 2015, 22:07

NallePhu skrev:Hjelm verkar vara klar för SSK enl Twitter!

Såvida du inte sitter på en mobil enhet, vore jag tacksam om du kopierade in källa - för oss som inte orkar leta reda på var du kan ha fått det ifrån! Tack på förhand Smile
Urken
Urken

Antal inlägg : 21157
Join date : 12-01-21
Age : 32
Ort : Skutskär

http://luleahockey.se/

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av NallePhu sön 18 jan 2015, 22:09

Urken skrev:
NallePhu skrev:Hjelm verkar vara klar för SSK enl Twitter!

Såvida du inte sitter på en mobil enhet, vore jag tacksam om du kopierade in källa - för oss som inte orkar leta reda på var du kan ha fått det ifrån! Tack på förhand Smile
Hockeymedia ‏@Hockeymedia_nu · 9m9 minutes ago
JUST NU: Enligt flera källor är Andreas Hjelm klar för Södertälje. Lär presenteras inom kort. #twittpuck #twittssk #hockeyallsvenskan

NallePhu
NallePhu

Antal inlägg : 18292
Join date : 12-01-21
Ort : Norrbotten

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Urken sön 18 jan 2015, 22:09

NallePhu skrev:
Urken skrev:
NallePhu skrev:Hjelm verkar vara klar för SSK enl Twitter!

Såvida du inte sitter på en mobil enhet, vore jag tacksam om du kopierade in källa - för oss som inte orkar leta reda på var du kan ha fått det ifrån! Tack på förhand Smile
Hockeymedia ‏@Hockeymedia_nu  · 9m9 minutes ago  
JUST NU: Enligt flera källor är Andreas Hjelm klar för Södertälje. Lär presenteras inom kort. #twittpuck #twittssk #hockeyallsvenskan


Danke!
Urken
Urken

Antal inlägg : 21157
Join date : 12-01-21
Age : 32
Ort : Skutskär

http://luleahockey.se/

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av NallePhu sön 18 jan 2015, 22:11

Urken skrev:
NallePhu skrev:
Urken skrev:
NallePhu skrev:Hjelm verkar vara klar för SSK enl Twitter!

Såvida du inte sitter på en mobil enhet, vore jag tacksam om du kopierade in källa - för oss som inte orkar leta reda på var du kan ha fått det ifrån! Tack på förhand Smile
Hockeymedia ‏@Hockeymedia_nu  · 9m9 minutes ago  
JUST NU: Enligt flera källor är Andreas Hjelm klar för Södertälje. Lär presenteras inom kort. #twittpuck #twittssk #hockeyallsvenskan


Danke!
Bitte!
NallePhu
NallePhu

Antal inlägg : 18292
Join date : 12-01-21
Ort : Norrbotten

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av hokkzorz sön 18 jan 2015, 22:31

Bra, om det stämmer med Hjelm, så kan vi nu köpa in crosby när vi fått loss pengarna för Hjelm.

hokkzorz

Antal inlägg : 1697
Join date : 12-01-27
Ort : Sundsvall

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Urken sön 18 jan 2015, 22:35

hokkzorz skrev:Bra, om det stämmer med Hjelm, så kan vi nu köpa in crosby när vi fått loss pengarna för Hjelm.

Ser gärna att vi även plockar med Malkin som en paketlösning.
Urken
Urken

Antal inlägg : 21157
Join date : 12-01-21
Age : 32
Ort : Skutskär

http://luleahockey.se/

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Rönken sön 18 jan 2015, 22:36

Urken skrev:
hokkzorz skrev:Bra, om det stämmer med Hjelm, så kan vi nu köpa in crosby när vi fått loss pengarna för Hjelm.

Ser gärna att vi även plockar med Malkin som en paketlösning.

Det är underförstått, Osten jobbar med att värva i block.
Rönken
Rönken

Antal inlägg : 17809
Join date : 12-04-15

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av hokkzorz sön 18 jan 2015, 22:53

Skönt å se att det finns fler folk här med humor iaf Smile

hokkzorz

Antal inlägg : 1697
Join date : 12-01-27
Ort : Sundsvall

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av NallePhu sön 18 jan 2015, 22:57

Rönken skrev:
Urken skrev:
hokkzorz skrev:Bra, om det stämmer med Hjelm, så kan vi nu köpa in crosby när vi fått loss pengarna för Hjelm.

Ser gärna att vi även plockar med Malkin som en paketlösning.

Det är underförstått, Osten jobbar med att värva i block.
Ost-Block Smile
NallePhu
NallePhu

Antal inlägg : 18292
Join date : 12-01-21
Ort : Norrbotten

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Puckad sön 18 jan 2015, 23:09

NallePhu skrev:Hjelm verkar vara klar för SSK enl Twitter!
Borde bli officiellt efter SKAIK matchen.
Puckad
Puckad

Antal inlägg : 11133
Join date : 14-07-10

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Snikne Ville sön 18 jan 2015, 23:14

Snikne Ville
Snikne Ville

Antal inlägg : 6402
Join date : 12-01-22

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Ingemar mån 19 jan 2015, 00:13

posta i Hjelm-tråden utan att ha sett att jag var femma på pucken Razz
Ingemar
Ingemar

Antal inlägg : 698
Join date : 12-07-31

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av FruktHamster mån 19 jan 2015, 00:25

Kändes onekligen rätt väntat. Så som vår backlinje ser ut nu så skulle enda anledningen att behålla honom vara en eventuell CHL-final.
Skulle ryktet vara sant, vilket jag absolut tror det är, så får man önska honom lycka till och tacka för tiden.
FruktHamster
FruktHamster

Antal inlägg : 2355
Join date : 12-02-19
Age : 46
Ort : Stockholmstrakten

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Qirren mån 19 jan 2015, 00:49

Bra att Hjelm försvinner. Han höll tyvärr inte måttet i SHL.
Jag hoppas däremot att Fagerudd blir kvar. Rightbackar med offensiv potential växer inte direkt på träd.
Qirren
Qirren

Antal inlägg : 1369
Join date : 15-01-17
Ort : Växjö

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Urken mån 19 jan 2015, 01:30

Nå. Hjelm har inte varit lysande, men nu när han är påväg bort får jag lite dåligt samvete. Kanske har varit lite för hård mot honom ändå. Hoppas att han biter i det sura äpplet, tränar hårt och kommer igen om ett par år. Lycka till Andreas! - vågar mig på detta inlägg då jag tror ryktena är sanna.
Urken
Urken

Antal inlägg : 21157
Join date : 12-01-21
Age : 32
Ort : Skutskär

http://luleahockey.se/

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av KaptenBlodskelett mån 19 jan 2015, 01:32

Urken skrev:Nå. Hjelm har inte varit lysande, men nu när han är påväg bort får jag lite dåligt samvete. Kanske har varit lite för hård mot honom ändå. Hoppas att han biter i det sura äpplet, tränar hårt och kommer igen om ett par år. Lycka till Andreas! - vågar mig på detta inlägg då jag tror ryktena är sanna.
Känner likadant. Han har fått en hel del skit han inte förtjänar, även om jag såklart håller med om att succén uteblev. Hoppas han lyckas i SSK, förutsatt att detta nu stämmer.
KaptenBlodskelett
KaptenBlodskelett

Antal inlägg : 2848
Join date : 14-03-08
Ort : Arjeplog

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Snikne Ville mån 19 jan 2015, 11:02

Hyrs ut till SSK.
Snikne Ville
Snikne Ville

Antal inlägg : 6402
Join date : 12-01-22

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av amarule mån 19 jan 2015, 12:09

Bra det!
amarule
amarule

Antal inlägg : 1184
Join date : 12-01-25

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Micke80 mån 19 jan 2015, 16:59

För det första
Kallepedal:
Underbart nyktert inlägg, den fick du 1 + för av mig.

För det andra så är det bekräftat angående Hjelm på Luleås hemsida nu.
Känns bra att bli av med den löneposten, men hade känts bättre att skicka han till Asplöven, men då hade vi säkert fått stå kvar med lönen.

Micke80

Antal inlägg : 3038
Join date : 14-03-06
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Snikne Ville mån 19 jan 2015, 22:06

Snikne Ville
Snikne Ville

Antal inlägg : 6402
Join date : 12-01-22

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av pingu tis 20 jan 2015, 07:47

Snikne Ville skrev:Nån som vet status på Jonas?
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=704

Jonas vore kanon! Andersson-Granström-Petrell i slutspelet Smile
pingu
pingu

Antal inlägg : 2416
Join date : 12-01-21
Ort : Södermalm

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av DonP tis 20 jan 2015, 11:23

Har Jonas ens spelat nå på ett år? Verkar mystiskt på EP, har han lagt av?
DonP
DonP

Antal inlägg : 173
Join date : 12-02-24
Ort : Hemmings

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av nummer 17 tis 20 jan 2015, 12:09

DonP skrev:Har Jonas ens spelat nå på ett år? Verkar mystiskt på EP, har han lagt av?

Om jag minns rätt åkte han på en knäskada ifjol och har inte kommit tillbaka än...

nummer 17

Antal inlägg : 1214
Join date : 14-01-27
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Lajon tis 20 jan 2015, 13:18

Hörde att SAIK kanske vill bli av med Schremp innan den 31:a
Lajon
Lajon

Antal inlägg : 4355
Join date : 12-01-21
Age : 56
Ort : Sundsvall

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av pingu tis 20 jan 2015, 14:13

Lajon skrev:Hörde att SAIK kanske vill bli av med Schremp innan den 31:a

Fast hän ska inte till oss, vi behöver bättre spelare som spets.
pingu
pingu

Antal inlägg : 2416
Join date : 12-01-21
Ort : Södermalm

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av KaptenBlodskelett tis 20 jan 2015, 14:19

pingu skrev:
Lajon skrev:Hörde att SAIK kanske vill bli av med Schremp innan den 31:a

Fast hän ska inte till oss, vi behöver bättre spelare som spets.
Håller med. Spelare som inte platsar hos konkurrenten är inget för oss.
KaptenBlodskelett
KaptenBlodskelett

Antal inlägg : 2848
Join date : 14-03-08
Ort : Arjeplog

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Redbear tis 20 jan 2015, 17:28

PK idag kl 18.15, vad nu? Larsson till Malmö? Nyförvärv?
Redbear
Redbear

Antal inlägg : 6715
Join date : 12-01-27
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Old Brooklyn tis 20 jan 2015, 17:33

Redbear skrev:PK idag kl 18.15, vad nu? Larsson till Malmö? Nyförvärv?
Var läser du det?
Old Brooklyn
Old Brooklyn

Antal inlägg : 5633
Join date : 12-02-22

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av KaptenBlodskelett tis 20 jan 2015, 17:34

Redbear skrev:PK idag kl 18.15, vad nu? Larsson till Malmö? Nyförvärv?
Knappast Larsson till Malmö eftersom han är med i laget ikväll.
KaptenBlodskelett
KaptenBlodskelett

Antal inlägg : 2848
Join date : 14-03-08
Ort : Arjeplog

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Redbear tis 20 jan 2015, 17:35

Old Brooklyn skrev:
Redbear skrev:PK idag kl 18.15, vad nu? Larsson till Malmö? Nyförvärv?
Var läser du det?

Luleå Hockey skrev det på sin Twitter.
Redbear
Redbear

Antal inlägg : 6715
Join date : 12-01-27
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av KaptenBlodskelett tis 20 jan 2015, 17:38

Redbear skrev:
Old Brooklyn skrev:
Redbear skrev:PK idag kl 18.15, vad nu? Larsson till Malmö? Nyförvärv?
Var läser du det?

Luleå Hockey skrev det på sin Twitter.
#skoterraggare kanske indikerar på att det inte handlar om någon spelaraffär?
KaptenBlodskelett
KaptenBlodskelett

Antal inlägg : 2848
Join date : 14-03-08
Ort : Arjeplog

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Redbear tis 20 jan 2015, 17:39

Kan inte länka, men Mr Madhawk skriver att Malmö och Larsson har ömsesidigt intresse. Hänger på Luleå.
Redbear
Redbear

Antal inlägg : 6715
Join date : 12-01-27
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av KaptenBlodskelett tis 20 jan 2015, 17:41

Redbear skrev:Kan inte länka, men Mr Madhawk skriver att Malmö och Larsson har ömsesidigt intresse. Hänger på Luleå.
Länken: http://bloggar.expressen.se/mrmadhawk/2015/01/20/daniel-larsson-huvudsparet-for-malmo/

Men PK handlar som sagt knappast om det. Vore ytterst märkligt.
KaptenBlodskelett
KaptenBlodskelett

Antal inlägg : 2848
Join date : 14-03-08
Ort : Arjeplog

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Redbear tis 20 jan 2015, 17:41

KaptenBlodskelett skrev:
Redbear skrev:
Old Brooklyn skrev:
Redbear skrev:PK idag kl 18.15, vad nu? Larsson till Malmö? Nyförvärv?
Var läser du det?

Luleå Hockey skrev det på sin Twitter.
#skoterraggare kanske indikerar på att det inte handlar om någon spelaraffär?


Såg det.. Ja vi får snart veta bounce
Redbear
Redbear

Antal inlägg : 6715
Join date : 12-01-27
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Redbear tis 20 jan 2015, 17:44

KaptenBlodskelett skrev:
Redbear skrev:Kan inte länka, men Mr Madhawk skriver att Malmö och Larsson har ömsesidigt intresse. Hänger på Luleå.
Länken: http://bloggar.expressen.se/mrmadhawk/2015/01/20/daniel-larsson-huvudsparet-for-malmo/

Men PK handlar som sagt knappast om det. Vore ytterst märkligt.

Troligtvis inte. Gissningar på Twitter att det handlar om MSSK.
Redbear
Redbear

Antal inlägg : 6715
Join date : 12-01-27
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av FruktHamster tis 20 jan 2015, 17:47

Lär väl handla om "Ta skotern till matchen"-konceptet som det har talats om.
FruktHamster
FruktHamster

Antal inlägg : 2355
Join date : 12-02-19
Age : 46
Ort : Stockholmstrakten

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Old Brooklyn tis 20 jan 2015, 17:56

FruktHamster skrev:Lär väl handla om "Ta skotern till matchen"-konceptet som det har talats om.
Ja, det låter som det mest troliga - men en presskonferens om det?
Old Brooklyn
Old Brooklyn

Antal inlägg : 5633
Join date : 12-02-22

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Rönken tis 20 jan 2015, 17:58

Röde Björn som triggar igång er igen alltså.

bounce
Rönken
Rönken

Antal inlägg : 17809
Join date : 12-04-15

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av hokkzorz tis 20 jan 2015, 17:59

Det är ju Crosby som är klar för 4 år, pengarna som vi fick loss efter Hjelm gjorde det möjligt.

hokkzorz

Antal inlägg : 1697
Join date : 12-01-27
Ort : Sundsvall

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Urken tis 20 jan 2015, 18:08

Vad händer? Sänder de inte dessa PKs? LHF live brukar de väl kallas eller något dylikt?
Urken
Urken

Antal inlägg : 21157
Join date : 12-01-21
Age : 32
Ort : Skutskär

http://luleahockey.se/

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Rönken tis 20 jan 2015, 18:14

Urken skrev:Vad händer? Sänder de inte dessa PKs? LHF live brukar de väl kallas eller något dylikt?

Tydligen inte, står att man kallat media till sig. Samt då "#skoterraggare", har Röde försökt finta oss?
Rönken
Rönken

Antal inlägg : 17809
Join date : 12-04-15

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Urken tis 20 jan 2015, 18:15

Rönken skrev:
Urken skrev:Vad händer? Sänder de inte dessa PKs? LHF live brukar de väl kallas eller något dylikt?

Tydligen inte, står att man kallat media till sig. Samt då "#skoterraggare", har Röde försökt finta oss?

Såg även det. I och med den hashtagen känns det inte som något jättestort på g.
Urken
Urken

Antal inlägg : 21157
Join date : 12-01-21
Age : 32
Ort : Skutskär

http://luleahockey.se/

Till överst på sidan Gå ner

Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5 - Sida 3 Empty Sv: Silly Season och Namedropping 2014/2015, Del 5

Inlägg av Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Sida 3 av 9 Föregående  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nästa

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet