U16 serien 2023/2024 Empty Sv: U16 serien 2023/2024

Inlägg av Tony Moore lör 21 okt 2023, 18:02

Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Tony Moore sön 22 okt 2023, 15:43

Tony Moore skrev:Ledning efter 2 perioder i em. mot svåra Brunflo borta med 2-5 https://stats.swehockey.se/Game/Events/785692

Inlägg av Tony Moore mån 26 feb 2024, 11:31

Länge sedan uppdatering och nu har precis U16 SM-Kvalet avgjorts i helgen.
Tyvärr så lyckades inte LHF ta sig vidare till SM slutspelet efter en 3e plats i sin grupp https://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/15828

Lite konstig kvalgruppsindelning ställde väl till det för LHF, menmen man är hyfsat med ändå vilket är något bra att bygga vidare på.

Den andra "lättare" slutspels kvalgruppen (där jag tycker LHF kunnat vara baserat på serietabellen..) https://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/15829