Inlägg av Tony Moore lör 30 mar 2024, 22:08

Tony Moore

Ort : Luleå

pingu and Jojjan like this post

Inlägg av Mr Bister sön 31 mar 2024, 08:23

Tony Moore skrev:Dags att följa Piteå HC i kvalserien till HA, började på bästa sätt då man krossade södra Allettans tvåa Vimmerby hemma i Kvarnvallen med hela 7-1.
Heja Pite!
Tyvärr är det Skellefteå B som är på väg upp, men jag hoppas ändå att dom tar klivet

Mr Bister

Antal inlägg : 1416
Join date : 12-02-11

Inlägg av Tony Moore sön 31 mar 2024, 13:52

Mr Bister skrev:
Heja Pite!
Åja, 7 Ske-anknytning och 4 Luledito i truppen..
Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Puckad sön 31 mar 2024, 14:06

Hursomhelst så behöver vi ett allsvenskt lag i närområdet.
Puckad
Puckad

Antal inlägg : 11101
Join date : 14-07-10

Tony Moore and Kneten like this post

Inlägg av Tony Moore mån 01 apr 2024, 17:21

Torsk hemma idag mot Allettan södras seriesegrare Kristianstads IK med 2-4 inför 1134 pers https://stats.swehockey.se/Game/Events/881576  Får väl räknas som en ok start på kvalserien, en seger och en förlust mot förmodade topp konkurrenter.
Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Tony Moore tor 04 apr 2024, 22:11

Måste nog vinna nästa match borta mot Halmstad Hammers HC för att vara med om kampen.
Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Tony Moore fre 05 apr 2024, 00:47

Aaros besvikelse: "Vi måste rannsaka oss själva"
Piteå Hockey hade ledningen och gick för att utöka den. Då svängde matchen mot Brödernas/Väsby totalt. Hemmalaget gjorde tre mål på sju minuter och vände till seger med till slut 4–1. "Vi måste rannsaka oss själva", säger PHC-tränaren Mikael Aaro.

Sex lag gör upp i kvalserien om en biljett till allsvenskan.
Efter segern i första matchen har nu Piteå genom två raka förluster hamnat något på efterkälken.
Bland annat fick PHC spela tre mot fem efter att ha varit för många spelare på isen i boxplay. Det höll inte mot ett effektivt hemmalag som satte två mål till. På sju mardrömsminuter för Piteå tappade laget 1–0 till underläge 1–3.
– Vi drar på oss några ruggigt onödiga utvisningar och det blir tufft att spela en halv period med en man mindre.
Dessutom utökade Väsby till 4–1, 40 sekunder in i period tre när PHC precis blivit fulltaligt.
Trots spel fem mot tre och fyra raka Väsbyutvisningar gjorde Piteå inget mål i tredje perioden.
Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Tony Moore lör 06 apr 2024, 18:29

Inte optimalt, PHC ledde med 3-1 in i 3e..
Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Tony Moore tis 09 apr 2024, 22:22

6p efter 1a platsen efter halva serien, ser tungt ut att nå HA..

Inlägg av Tony Moore sön 14 apr 2024, 15:44

Tony Moore skrev:Piteå är snubblande nära i varje match, men.. förlorade idag med 4-2 efter sista i öppen kasse. Är nog bara bryta ihop och komma igen nästa säsong.
"..Piteå fortsätter att pressa alla lag i kvalserien, men räcker inte riktigt hela vägen. Under lördagen föll Piteå knappt borta mot serieledande Kristianstad: "All heder till killarna som står upp så bra" säger tränaren Mikael Aaro som sitter i bussen för att sträckåka 140 (!) mil hem till Piteå.
Piteå har visat sig jämngoda med alla lag i kvalserien – men inte i hela matcher.
– Det är det som skiljer, vi måste klara att spela på samma nivå i 60 minuter. Det är bara i första matchen mot Vimmerby som vi klarade det prickfritt.

Tre omgångar återstår av kvalserien och en teoretisk chans finns att nå andraplatsen som skulle kunna leda till en vakant plats.
Närmast väntar två hemmamatcher – tisdag Brödernas/Väsby och torsdag Halmstad."
Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Tony Moore tis 16 apr 2024, 22:34

Seger ikväll mot Brödernas/Väsby 3-2 https://stats.swehockey.se/Game/Events/881595 Chansen till en 2a plats finns, iofs mer teoretisk än trolig.
Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Tony Moore tor 18 apr 2024, 22:43

Då var det slut trots vinst ikväll med 5-4 mot Halmstad HC är chansen borta till 2a platsen och en ev. uppflyttning till HA. https://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/15838 Trots allt en godkänd insats måste jag säga.
Tony Moore
Tony Moore

Ort : Luleå

Inlägg av Tony Moore lör 20 apr 2024, 21:07

Vimmerby HC tog platsen till HA 24/25, en liten skräll trots allt, 2a efter favoriten Kristianstad i den sa Ettan.

(Med den 3e brodern Sylvegård; Hampus 27 år som tränare.)