Isac Lundeström

Sida 4 av 4 Föregående  1, 2, 3, 4

Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Old Brooklyn i fre 31 aug 2018, 08:53

Isac kommer nog axla en betydligt mer offensiv roll i år. Tror han har potential att fördubbla sin poängskörd från ifjol.
avatar
Old Brooklyn

Antal inlägg : 3927
Join date : 12-02-22

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Jonken i lör 01 sep 2018, 22:10

@Old Brooklyn skrev:Isac kommer nog axla en betydligt mer offensiv roll i år. Tror han har potential att fördubbla sin poängskörd från ifjol.
Den enda frågan man ställer sig; är hur en offensivare centerroll för "Lunde" går ihop med Bulans gameplan? Detta är definitivt någonting som måste synkas med Isacs kedjekamrater: Emil och Einar. Den enda lösningen som jag ser på detta utan att kedjan börjar att sålla; är ökad kommunikation -samt ett större defensivt ansvar som 3:a även för 36 och 11. När 37 "går" -måste någon av de andra safe:a Iaf lite mer. Annars lär vi att få abonnera på 3 mot 2:or och 4 mot 2:or om/när vi tappar trissa.

Dock lyckas kedjan addera detta till sitt spel -kommer de bli RUSKIGT EFFEKTIVA! Motståndarna kommer i så fall att bli knäppa på hur de skall förutse och markera dessa herrar därute. -Men... -Grabbarna isac, Emil och Einar är LÅNGT IFRÅN "där" ännu....
avatar
Jonken

Antal inlägg : 2665
Join date : 12-02-19
Ort : Northbottom

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av ski3r i sön 09 sep 2018, 09:01

avatar
ski3r

Antal inlägg : 1135
Join date : 15-02-03
Ort : Stockholm

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Jonken i sön 09 sep 2018, 09:31

JÄVLIGT NICE!
Man blir så glad och höra -att Isac visar framfötterna där borta. Trevligt också för Anaheim -att verkligen bekräftelse på att man väljer rätt att satsa på Isac Lundeström.
avatar
Jonken

Antal inlägg : 2665
Join date : 12-02-19
Ort : Northbottom

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Hostak straffar i sön 09 sep 2018, 13:58

Hypen av svenskar som gör poäng i rookieturnerningarna, vilket alltså är matcher mot andra lags 18-22-åringar, som ännu inte platsar i NHL, är rätt löjlig. Självklart ska spelare som håller bra SHL-nivå glänsa i såna matcher.

Att Lundeström är bra mot sådant motstånd, är ungefär lika intressant som att han är bra i en träningsmatch mot Björklöven eller dylikt. Det är vad man kan kräva, varken mer eller mindre.

Hostak straffar

Antal inlägg : 32
Join date : 15-02-19

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Blinders88 i tor 13 sep 2018, 18:19

Luleå Hockey kan tappa Lundeström: "Beredda att värva"
ISHOCKEY Isac Lundeström gör succé på Anaheims rookiecamp och nu är Luleå Hockey beredda på att värva en ersättare.


Mimmi Åkerlund17:38 | 2018-09-13
I somras skrev Isac Lundeström på ett rookiekontrakt med NHL-laget Anaheim Ducks. Planen har hela tiden varit att 18-åringen ska spela med Luleå Hockey den här säsongen innan han åker över.

Men nu gör centern succé på NHL-lagets rookiecamp och Luleå Hockey kan förlora sin supertalang.

– Det är jättekul att det går bra för honom, han har varit jätteduktig på försäsongen här också, säger Ulf Engman, sportchef i Luleå Hockey, och forstätter:

– Egoistiskt sätt hoppas vi att han ska spela med oss, men blir det NHL så får vi gratulera honom och önska honom lycka till.

Är ni oroliga att Anaheim väljer att behålla honom?


– Ja, det är klart att man är det. Skulle det bli så är det ett stort problem för oss. Vi kan inte göra något just nu, det är bara vänta och se. Om några dagar vet vi mer.

– Vi har tidigare pratat med Anaheim att det troligen är

bäst att han får en säsong till här i Sverige, men de har all makt att styra det. Gör han succé på campen kan de välja att behålla honom .

Har Anaheim sagt när de kommer med ett besked?

– Nej, camperna är slut runt den 20 september. Han kan också komma tidigare än så, det är helt upp till Anaheim. De kommer inte att anpassa sig efter oss, säger Engman.

Luleå Hockey har tät kontakt med Lundeströms agent och har samtidigt börjat kolla runt på spelarmarknaden.

– Det gör vi alltid, men vi kan inte göra något innan vi vet. Marknaden är inte jättebred just nu, men i samma veva som camperna tar slut blir marknaden bättre i några veckor igen. Det ska inte vara något superproblem att hitta någon, men vi vill ha Isac.

Är ni beredda att slå till?

– Ja, man måste vara beredd även om vi tror och hoppas att han ska spela med oss.

Blinders88

Antal inlägg : 253
Join date : 16-04-06
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Määk i tor 13 sep 2018, 19:00

Värvningen av Farley visar sig vara väldigt klok. Nu har man kvar deg om Isac försvinner. Blir han kvar kan man avvakta och förstärka truppen en bit in på säsongen då man synat vad vi saknar mest. Dessutom har Austin visat bra tendenser under försäsongen. Cred till sportcheferna.

Määk

Antal inlägg : 1505
Join date : 12-02-28

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Tigerman i tor 13 sep 2018, 20:12

Tack och lov för vår del har Anaheim ännu en duktig ung center, Sam Steel, som också presterat bra under campen hittills. Han är dessutom 20 år och kommer därmed garanterat att spela i AHL om han inte tar en plats i NHL-laget. Båda tampas i praktiken om samma position och i och med det lär det vara mer naturligt att ha Steel som möjlig call-up i AHL medan Isac fostras i SHL.

Enda risken som jag ser det är om man bedömer att Isac redan nu är redo som 3:e center i NHL, och ligga före Steel i näringskedjan. Men det är inte vanligt att centrar går in i NHL direkt efter draften, om de nu inte draftats väldigt högt upp och anses som exceptionella talanger.

Tigerman

Antal inlägg : 2636
Join date : 12-01-23
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av rasbiologen i tor 13 sep 2018, 20:14

Hoppas och tror att isac blir kvar, det är bara kuriren som jagar läsare likt klasen, omark, frallan-grejen häromveckan
avatar
rasbiologen

Antal inlägg : 618
Join date : 12-09-13
Age : 30
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av NallePhu i tor 13 sep 2018, 20:26

Finns nog mer än risk att Anaheim vill ha över han redan nu, Han imponerar rejält och dyl saker brukar inte gå förbi blinda ögon!
avatar
NallePhu

Antal inlägg : 10666
Join date : 12-01-21
Ort : Norrbotten

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Hostak straffar i tor 13 sep 2018, 21:52

@NallePhu skrev:Finns nog mer än risk att Anaheim vill ha över han redan nu, Han imponerar rejält och dyl saker brukar inte gå förbi blinda ögon!

Kuriren hade ju inga citat eller belägg i övrigt som stärkte slutsatsen att Lundeström skulle vara längre ifrån Luleå än för en vecka sedan.

Om vi tittar på Anaheim då. De har till att börja med Ryan Getzlaf och Adam Henrique som topp-två centrar. Ingen rör dem. Sedan är Ryan Kesler skadad för tillfället, men lär komma till spel senare under säsong. Han är ju minst en tredjecenter. Utöver det finns Carter Rowney, som vunnit SC med Pittsburgh, som trolig brunkare i fjärde.

Det lämnar Sam Steel, kanadensisk stjärna i WHL och JVM, Kalle Kossila (ppg i AHL) och Troy Terry (JVM-straffkung, collegekung, OS-spelare) för Lundeström att slåss om en tredjecenterplats med, för hur länge nu Kesler är borta. Vilket kan vara allt från någon vecka till någon månad.

Mitt tips är att det tar ungefär två år innan vi ser Lundeström i NHL. Men den analysen gjorde inte Kuriren, för de saknar den förmågan. Click-bait om hypotetiska scenarion är enklare för dem.

Hostak straffar

Antal inlägg : 32
Join date : 15-02-19

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av Diktatorn i fre 14 sep 2018, 09:23

man väljer också att inte läsa av ironin i Ostens " Skellefteå åker ur"- tips och skriver två artiklar om det...
avatar
Diktatorn

Antal inlägg : 303
Join date : 13-03-30

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Isac Lundeström

Inlägg av bearjew i fre 14 sep 2018, 14:20

Tyvärr har vinstkraven och mätningar i ”antal klick” försämrat och förorenat journalistiken. Enligt min insyn i Kuriren genom en som arbetar på sporten, så är de flesta journalisterna själva medvetna om detta.
avatar
bearjew

Antal inlägg : 1946
Join date : 14-01-18
Ort : Stockholm

Till överst på sidan Gå ner

Sida 4 av 4 Föregående  1, 2, 3, 4

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet