Luleå Hockey/MSSK 2020/21

Gå ner

Luleå Hockey/MSSK 2020/21 Empty Luleå Hockey/MSSK 2020/21

Inlägg av Snikne Ville i ons 25 mar 2020, 13:41

Linn Peterson o Josefine Persson förlänger 2 år. Tindra Holm nyförvärv målvakt.
Snikne Ville
Snikne Ville

Antal inlägg : 5195
Join date : 12-01-22

Till överst på sidan Gå ner

Luleå Hockey/MSSK 2020/21 Empty Sv: Luleå Hockey/MSSK 2020/21

Inlägg av Snikne Ville i ons 15 apr 2020, 14:24

Luleå Hockey värvar finska supertalangen
ISHOCKEY Som Sporten tidigare har avslöjat: Viivi Vainikka är klar för Luleå Hockey MSSK. Den finska supertalangen har skrivit på för tre år. Samtidigt har också backen Ebba Berglund förlängt sitt kontrakt.
Mattias Friberg14:03 | 2020-04-15
Det var för en månad sedan som Sporten skrev om att Viivi Vainikka hade bestämt sig för att spela i Luleå Hockey MSSK. Nu är det klart att det blir så.

– Jag ser verkligen fram emot att flytta till Sverige för att spela med Luleå Hockey/MSSK. Det kommer bli en hel del nytt för mig men jag är jättenöjd över mitt beslut och ser fram emot de kommande säsongerna, säger Vainikka till klubbens hemsida.

Den 18-åriga talangen debuterade i den finska ligan som 15-åringen och stor succé i VM förra året.

– Viivi Vainikka är en spännande spelare som trots att hon knappt är 18 år gammal redan är en meriterad spelare. Hon är en välskolad och tekniskt skicklig center som redan nu kommer kunna hjälpa oss att skapa målchanser och vinna matcher. Samtidigt som vi känner att det finns utrymme för än mer utveckling när hon nu kommer till vår utvecklingsmiljö, säger Luleå Hockeys MSSK:s sportchef Mikael Forsberg till klubbens hemsida.

Sporten har även tidigare berättat 21-åriga backen Ebba Berglund jagats av andra SDHL-klubbar, men Berglund har nu bestämt sig för att stanna två säsonger till i Luleå Hockey MSSK.


– Jag vill börja med att säga att det känns fantastiskt att ha förlängt med Luleå Hockey/MSSK. Sedan jag kom hit för två säsonger sedan så har jag trivts jättebra med laget, föreningen och hela stan. Så det var ett ganska enkelt beslut att fortsätta spela i Norrbotten, säger Berglund till hemsidan.
Snikne Ville
Snikne Ville

Antal inlägg : 5195
Join date : 12-01-22

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet