Låst material från NSD / Kuriren i sin helhet

Sida 17 av 17 Föregående  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner

Sv: Låst material från NSD / Kuriren i sin helhet

Inlägg av Ferros i sön 16 jul 2017, 17:24

I princip hela Hockeysverige var överens om att Sundh och Luleå skulle bli en perfekt kombination. Den värvningen hade noll att göra med den otäcka situation som Sundh var inblandad i tidigare.

Att det sen inte gick vägen är en annan sak. Någon måtta på stolligheterna får det väl vara? clown

Ferros

Antal inlägg : 1156
Join date : 12-01-23

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Låst material från NSD / Kuriren i sin helhet

Inlägg av Norrlandstoken i mån 17 jul 2017, 00:35

Ren spekulation bara.

Norrlandstoken

Antal inlägg : 475
Join date : 16-09-25

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Låst material från NSD / Kuriren i sin helhet

Inlägg av Lulefan i mån 17 jul 2017, 13:45

Värvningen av Sundh hade nog lite att göra med situationen han hamnade i eftersom Sundh fick en väldigt bra bild av Luleå när de hjälpte honom i samband med det. Men det är befängt att tro att ett SHL-lag värvar spelare pga skuldkänslor över att de skadats i en match mot dem.

Lulefan

Antal inlägg : 1072
Join date : 12-05-19
Age : 29
Ort : Linköping

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Låst material från NSD / Kuriren i sin helhet

Inlägg av Redbear i sön 30 jul 2017, 23:17

ISHOCKEY Under lördagen tog Ryan Johnston sina första steg på norrbottnisk mark. Den nya kanadensiska Luleå Hockey-backen med NHL-meriter ser fram emot säsongen i SHL.

Han har aldrig varit i Skandinavien. Men efter en resa på dryga 18 timmar, från Ontario i Kanada till Luleå Airport, har Ryan Johnston nu landat i sin nya hemstad.

– Jag känner mig lite trött, det är en lång resa. Men det känns bra, jag har hört mycket gott om området här uppe så jag är förväntansfull, säger Johnston, när sporten möter upp ute på Luleå Airport.

25-årige Johnston har aldrig varit i Sverige förut och ser fram emot att bekanta sig med sin nya hemstad. Men första kvällen blir det nog inte så mycket av den varan.
– Jag har hållit mig vaken under hela resan för att vänja mig med tidsskillnaden. Jag kommer somna gott i kväll, säger han.

Luleå Hockeys nyförvärv, som har skrivit på ett kontrakt på två år med föreningen, har under de två senaste säsongerna tillhört Montreal Canadiens organisation i NHL. Men kanadensaren har haft svårt att etablera sig i NHL-laget och det har sammanlagt blivit 10 matcher i Canadiens-tröjan.
– Det är en otrolig organisation och jag har lärt mig massor. Det har gett mig mycket erfarenhet och förhoppningsvis kan jag överföra mina senaste två säsonger till Luleå, berättar Ryan Johnston.

När Johnston inte fick förtroende i Montreal spelade han för farmarlaget, St. John´s IceCaps i AHL. Där blev det 30 poäng på totalt 87 matcher över två säsonger.
Men nu har kanadensaren, som mäter 177 centimeter lång och 80 kilo tung, alltså startat ett nytt hockeyäventyr i karriären.

Vad har du för förväntningar?

– Jag vill åstadkomma något. Först och främst vill jag kunna bidra direkt och hjälpa laget så mycket som möjligt, både offensivt och defensivt, säger han, och fortsätter:

– Lagets framgångar kommer i första hand. Min plan är att hjälpa laget vinna matcher och jag vill vara framstående.

Vad kommer publiken få se när du är på isen?

– Jag ser mig själv som en snabbskrinnande back med bra passningsspel. Men jag gillar också att hänga med i offensiva omställningar. Förhoppningsvis får de se mig spela ansvarsfullt försvarsspel också, säger Ryan Johnston.

Luleå Hockeys General Manager, Stefan "Skuggan" Nilsson, var den som tog emot från föreningen sida. Han har sina tankar om hur den nya kanadensaren kan komma att användas.

– Han är väldigt spelskicklig och bra på skridskorna. Jag förväntar mig att han ska bidra i vårt offensiva spel, då också i powerplay, säger Stefan Nilsson.
avatar
Redbear

Antal inlägg : 4852
Join date : 12-01-27
Ort : Luleå

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Låst material från NSD / Kuriren i sin helhet

Inlägg av Puckad i tis 01 aug 2017, 10:41

Från NK:  ( Jag räknar med att den snart är låst) Skrivet av: Emil Larsson15:46 | 2017-07-31
http://kuriren.nu/sport/100-hockey/fystranaren-sag-riktigt-bra-ut-nm4608255.aspx

Fystränaren: "Såg riktigt bra ut"
ISHOCKEY Luleå Hockey har återsamlats igen. På morgonen var det styrketester – för att följas upp med ett beep-test. "De springer i snitt tre vändor längre, säger fystränare Petter Pettersson".


Sommarledigheten är över – under måndagen återsamlades Luleå Hockey igen.

Och dagen inleddes med styrketester.

– Det var riktigt kul att se. De som hade fått en liten extra hemläxa hade kommit upp i värderna som vi vill se. Så det såg riktigt bra ut, säger Luleå Hockeys fystränare Petter Pettersson.

Kan du nämna någon som stack ut?

– Johan Forsberg är ju alltid en förebild på så sätt, sen så är Einar och Petter Emanuelsson extremt starka. Brendan Mikkelson gör ju 30 chins och väger ju 95 kilo, så det är också extremt imponerande.

Styrketesterna följdes upp av ett beep-test där Karl Fabricius vann på 15.01 före Joel Lassinantti 14.12 och Petter Emanuelsson 14.03

– I de sex åren som jag varit med har målvakterna ofta varit med i topp tre, sen har "Fabbe" alltid legat högt upp. Sen så springer spelarna i snitt tre vändor längre nu. Under sommaren blir det lite mindre tung styrketräning, och lite mer snabbhet och löpning. Så ökningen är precis vad vi vill se.

Under tisdagen väntar olika snabbhets- och hopptester.

Sista testet är något som kalles shuttle run.

– Vi springer 25 meter 12 gånger, så det blir 300 meter. Och det tar ungefär en minut att göra. Övningen ska likna ett lite för långt byte. Efter det vilar man tre minuter, för att sedan göra övningen igen och se hur snabbt man återhämtar sig.

Vad väntar övriga tre dagar?

– Dels har vi tre ispass som ska göras gemensamt. Sen har vi två konditionspass och ett styrkepass, och där blir fokus att få igång lite snabba fötter.
avatar
Puckad

Antal inlägg : 3734
Join date : 14-07-10

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Låst material från NSD / Kuriren i sin helhet

Inlägg av Urken i tis 01 aug 2017, 14:40

http://www.nsd.se/sport/100-hockey/uppgifter-se-lulea-hockey-gratis-nm4608724.aspx


Uppgifter: Se Luleå Hockey – gratis:
ISHOCKEY C more kommer enligt Dagens Industri starta en gratiskanal för sport. Enligt tidningen kommer SHL och fotbollsallsvenskan att visas där.


C more har sändningsrättigheterna till bland annat fotbollsallsvenskan och SHL.
Och enligt uppgifter till Dagens Industri väljer nu mediekoncernen att starta en gratiskanal.
– Allt fler aktörer har på sistone gett sig in i kampen om sportintresserade tv-tittare. Den ökade konkurrensen har drivit mediebolagen från att låsa in materialet i dyra abonnemang till att sända allt fler matcher i basutbudet. Senast i raden är Cmore som, enligt Di:s uppgifter, nu startar en renodlad gratiskanal för sport, skriver Dagens Industri.
I gratiskanalen ska både fotbollsallsvenskan och SHL att ingå.
Det skulle så fall betyda att Luleå Hockeys matcher skulle finnas med i gratis.
Cmore är förtegna inför uppgifterna, men enligt Dagens Industri har förhandlingar redan inletts.
–­Jag kan inte bekräfta det på något sätt. Men det jag däremot kan säga är att vi kontinuerligt ser över vår paketering och våra erbjudanden. Vårt mål är så klart att nå så många som möjligt med vår sport”, säger Cmores programchef Johan Cederqvist till DI.
avatar
Urken

Antal inlägg : 12843
Join date : 12-01-21
Age : 25
Ort : Skutskär

http://luleahockey.se/

Till överst på sidan Gå ner

Sida 17 av 17 Föregående  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet