Hockeyallsvenskan 2018/2019

Gå ner

Hockeyallsvenskan 2018/2019

Inlägg av LulefanGBG i tor 26 apr 2018, 18:58

Personligen tycker jag att Allsvenskan varit mer spännande senaste två tre säsongerna än på länge. Det är inte längre lika självklart vilka lag det skall stå mellan som det varit tidigare.

Leksand lär väl tillhöra toppen i vanlig ordning. Idag skrev Riitola på för tre nya år. Måste utgå ifrån att han får rätt bra betalt i Leksand och givetvis en stor roll, men samtidigt är det en spelare som absolut skulle kunna få ett SHL-kontrakt eller casha in lite i NLA eller Finland tex, men han väljer alltså hellre en större roll i Leksand. Tycker ändå att det är rätt stort och ovanligt i dagens hockey. Kul för Leksand och kul för HA.

Personligen hoppas jag lite på Björklöven och Modo. Åtminstone att de skall göra lite bättre säsonger än förra. Hade också tyckt att det vore kul om nykomlingen Västerås kunde gå hyfsat bra. Har ingen jättekoll på dessa lags trupper i nuläget så vågar mig inte på några gissningar ännu.
LulefanGBG
LulefanGBG

Antal inlägg : 7693
Join date : 12-05-12
Age : 34
Ort : Göteborg

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Hockeyallsvenskan 2018/2019

Inlägg av Bamsefar i ons 21 nov 2018, 12:44

Intressant förstärkning för Tingsryd, en spelare som spåddes en lysande framtid i NHL , draftad för Montreal , men som aldrig fick till det. Som jag kommer ihåg från jvm en lite avig centertyp med bra passningar .

Hade vart intressant o se vad Bulan hade kunnat åstadkomma.


http://www.taif.nu/artikel/e6wlajoqz-646nad/slovaken-martin-reway-forstarker-tingsryds-aif


Bamsefar
Bamsefar

Antal inlägg : 7203
Join date : 12-01-21
Ort : I Förskingringen

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet