2017-10-05, SHL-match 7, Luleå - Frölunda - Sida 2 Empty Sv: 2017-10-05, SHL-match 7, Luleå - Frölunda

Antal inlägg : 11057
Join date : 14-07-10

Till överst på sidan Gå ner

Inlägg av Old Brooklyn tor 05 okt 2017, 20:17

Kommer på mig själv med att jag inte andats på flera minuter. Väldigt underhållande hockey.

Antal inlägg : 5633
Join date : 12-02-22

Inlägg av Ferros tor 05 okt 2017, 20:18

Vilken period! Fattar inte hur vi inte har gjort något mål, stundtals kör vi sönder Frölunda och vi har dessutom väldigt bra lägen, många i slottet. Pucken måste bara in i tredje.

Inlägg av Hankburger tor 05 okt 2017, 20:23

GustenA skrev:Luleå ska vara glada att det står 1-1. Det är så sjukt att man ska vara det efter en sådan period. Men vilket lag Frölunda har! Luleå ska ju inte ha en chans.

Det är snarare så att Frölunda ska vara glada att det inte står 5-2.
Hankburger
Hankburger

Antal inlägg : 7433
Join date : 16-07-27
Ort : Luleå

Inlägg av Hankburger tor 05 okt 2017, 20:25

NallePhu skrev:Snabb of recap of game???

Första perioden startar som den brukar. Första fem är Frölunda bättre. Sedan är Luleå bättre i fem-tio där man gör mål genom Larsson efter pass av Emanuelsson. Kort efter målet tar Frölunda där man kvitterar efter en slarvig utvisning av Hedman och Emanuelsson d.ä latar sig försvaret.. klockrent mål av Olofsson dock som bara sprätter upp den i krysset.. De sista fem tar Luleå över igen för att sedan avsluta bättre.

Andra perioden börjar direkt med Luleåpress. Denna press varar nästan hela perioden men utan några klockrena lägen. Frölunda sumpar två gyllene lägen i slutet av perioden. Ena är en riktigt vass räddning av Lassi och den andra är skott över.

Inlägg av Hankburger tor 05 okt 2017, 20:27

Bamsefar skrev:Suverän period, men målen saknas, hur det än går så är vi på väg åt rätt håll

Med en spelare som Lasch eller en renpräglad målskytt så hade det inte varit allt för omöjligt att Luleå lett matchen med 3-1.. eller 5-2. Wink

Lasch visar under denna match att han är (tillsammans med Jocke Lindström) ligans bästa forward.

Tackar för den!
Suttit i utebastun och njutit så ser man sista perioden!

Inlägg av Ferros tor 05 okt 2017, 20:27

Petter var inte ens på isen när Frölunda gjorde 1-1. Jag tror du blandar ihop honom med Falk. Håller inte med om att han latar sig däremot. Som de var inne på i CMore så är det mer Jalvanti som inte gör det han ska.

Inlägg av NallePhu tor 05 okt 2017, 20:38

Snabb fråga hur MÅNGA av er att trubbel med det sk kopierings skyddet hos Canal Digital / CMORE??Blir fan skogstokig på skiten!
Kan knappt se matchen!
NallePhu
NallePhu

Inlägg av Tigerman tor 05 okt 2017, 20:44

Frölundas anfall bärs upp fullkomligt av Lasch. Skulle man plocka bort honom hade det i princip varit spel mot ett mål.

Inlägg av Old Brooklyn tor 05 okt 2017, 20:45

Kul för Hishon. Hoppas det lossnar lite nu.

Inlägg av Tigerman tor 05 okt 2017, 20:45

ÄNTLIGEN! cheers

Tigerman

Ort : Luleå

Inlägg av Tigerman tor 05 okt 2017, 20:49

Men vad f-n, så fort vi tar ledningen så glömmer vi bort hur vi ska spela?!
Ingen ordning alls Evil or Very Mad

Tigerman

Ort : Luleå

Inlägg av Old Brooklyn tor 05 okt 2017, 20:53

Satan. Den där kedjan är fan 75% av Frölundas offensiv.

Inlägg av Ferros tor 05 okt 2017, 20:54

Old Brooklyn skrev:Satan. Den där kedjan är fan 75% av Frölundas offensiv.

Lasch har väl varit involverad i strax under 100% av all Frölundas offensiv idag.

Inlägg av Old Brooklyn tor 05 okt 2017, 20:57

Ja, 75% var för lite. 90% är närmare sanningen.

Inlägg av Tigerman tor 05 okt 2017, 21:03

Tigerman

Ort : Luleå

Inlägg av Ferros tor 05 okt 2017, 21:05

Tigerman skrev:6 mål i baken för Rögle igen. När får vi möta dem, lagom tills de hittat defensiven antar jag?

Vi möter dem hemma om en vecka, ska vi gissa att Pogge håller nollan?

Ferros

Inlägg av Bamsefar tor 05 okt 2017, 21:08

Känns som vi har en och en halv riktigt vassa offensiva linor, Young guns o Ola
Bamsefar
Bamsefar

Inlägg av Old Brooklyn tor 05 okt 2017, 21:08

Minst en poäng. Godkänt ändå. Spelar vi så här så kommer poängen att trilla in. Mosa den där jävla Lasch nu för annars kommer han fan avgöra det här.

Inlägg av Bamsefar tor 05 okt 2017, 21:09

PP nu
Bamsefar
Bamsefar

Inlägg av Lulefan tor 05 okt 2017, 21:10

Visst interference, men nog känns det lite fult att Olausson förstärker sådär...

Inlägg av Lulefan tor 05 okt 2017, 21:11

Härligt! Skönt att det är Cehlin som får sätta den med.

Inlägg av Old Brooklyn tor 05 okt 2017, 21:12

Bamsefar skrev:Känns som vi har en och en halv riktigt vassa offensiva linor, Young guns o Ola
Beror ju på vad man menar med "vass", men jag tycker Cehlin gör en riktigt bra match.

Inlägg av NallePhu tor 05 okt 2017, 21:12

Tänk på en sak nu grabbar vad som utmärker sig ett bra lag är man TAR poäng i matcherna och det gör vi, Bulan & laget är på jävligt rätt väg!
NallePhu
NallePhu

Inlägg av Dustin tor 05 okt 2017, 21:12

Alltså folk som gällt på värvningen av Olausson. En av de bästa playmakers som spelat här.

Inlägg av Hedanders tor 05 okt 2017, 21:13

Två poäng mot Frölunda. Måste vara godkänt.

Inlägg av Norrlandstoken tor 05 okt 2017, 21:14

Hörni hur man kommenterar.. Bättre nyförvärv i år ggr 1000. = Osten borta från Luleå. Tack Gode Gud.

Antal inlägg : 2500
Join date : 16-09-25

Inlägg av Norrlandstoken tor 05 okt 2017, 21:16

Tycker Luleå är bättre utan Harju och Hedman. Sälj 2.0

Inlägg av NallePhu tor 05 okt 2017, 21:16

Skuggan - Engman dem har feelingen kring nyförvärv man ser dem har en vassare strategi!
Innan nyår så har Hishon + Olausson förlängda kontrakt!
NallePhu
NallePhu

Inlägg av delphi tor 05 okt 2017, 21:17

Skönt för hockeyhjärtat med två pinnar i dag. En förlust hade varit djuriskt omotiverat. Men synd att vi är så impotenta i första och andra. Lite viagra till nästa kamp, tack!